Persoonlijk. Betrouwbaar. Vriendelijk.

Wij zijn Olav en we zijn hier voor jou

Sinds de geboorte van Olav weten we één ding zeker: jij komt op de eerste plaats. Koken heeft de magische kracht om mensen met elkaar te verbinden en via Olav willen we een plek creëren waar iedereen zich welkom voelt. Wij willen jouw de best mogelijke klantenservice geven en ervoor zorgen dat je een geweldige ervaring hebt met Olav, elke dag opnieuw.

Wat wij ondersteunen

Persoonlijk. Betrouwbaar. Vriendelijk.

Personeel

Jij komt altijd op de eerste plaats! Heb je een vraag, verzoek of opmerking, ben je op zoek naar een nieuw recept, advies of wil je ons uw creatie sturen - wij horen graag van je.

Betrouwbaar

We zijn een jong en klein team en we proberen altijd het beste van onszelf te geven. We leren elke dag om onszelf te verbeteren en om u gelukkiger te maken. We zijn er voor u en kijken ernaar uit om Olav's reis samen voort te zetten.

Vriendelijk

Koken verenigt, Olav verenigt. We houden van koken - vooral samen met jou. Op Olav's maandelijkse kookavond leren we Olav kennen en hebben we plezier in het delen van onze gemeenschappelijke passie: koken.

Wat wij ondersteunen

Persoonlijk. Betrouwbaar. Vriendelijk.

Personeel

Jij komt altijd op de eerste plaats! Heb je een vraag, verzoek of opmerking, ben je op zoek naar een nieuw recept, advies of wil je ons uw creatie sturen - wij horen graag van je.

Betrouwbaar

We zijn een jong en klein team en we proberen altijd het beste van onszelf te geven. We leren elke dag om onszelf te verbeteren en om u gelukkiger te maken. We zijn er voor u en kijken ernaar uit om Olav's reis samen voort te zetten.

Vriendelijk.

Koken verenigt, Olav verenigt. We houden van koken - vooral samen met jou. Op Olav's maandelijkse kookavond leren we Olav kennen en hebben we plezier in het delen van onze gemeenschappelijke passie: koken.

Ons Olav Community Management Team

Olav zou niet zijn wat hij is zonder ons team. We zijn ongelooflijk trots op onze Olav Community Managers, die elke dag het beste van zichzelf geven. Dankzij hun knowhow, grote inzet en passie voor koken, maken zij onze klanten gelukkig.

Jens 

Hallo, mijn naam is Jens. Na 20 jaar gewerkt te hebben in 5* hotels in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en China, ben ik in mei 2021 bij Olav's Community Manager team gekomen in mijn geadopteerde thuis, Wenen. In mijn vrije tijd ben ik een gepassioneerd hobbykok en geniet ik ervan om samen met mijn partner meergangenmenu's samen te stellen. Onze vrienden nodigen ons zelden bij hen thuis uit, ze nodigen zich liever bij ons thuis uit en nemen wijn mee :-P. Ik kook het liefst met Olav's 30 cm gecoate pan. Alles past erin als ik kook, vooral als ik gasten heb.

Tijdens mijn tijd in het hotelwezen heb ik geleerd wat klantenservice betekent en ik ben blij dat ik u, onze Olav klanten, gelukkig kan maken.

Favoriete Olav: Olav 30 cm gecoate serveerpan

Favoriete gerecht: Boeuf bourguignon

Catharina 

Ik ben Catharina en ik werk sinds oktober 2020 bij Olav op de afdeling Community Management. Ik was een van de eerste werknemers en vanaf het begin heb ik alles beheerd wat met u, onze klanten, te maken had. Velen van jullie zullen al een e-mail of twee met me hebben uitgewisseld :) Ik geef de voorkeur aan lekker eten, wat ik natuurlijk volledig kan ervaren met Olav. Ik ben zelf al voorzien van alle Olav producten en ben een trouwe Olavista. Mijn favoriete Olav product is het Olav koksmes met het moeraseiken handvat. Het donkere handvat is super stijlvol en ik heb nog nooit zo van snijden gehouden.

In de herfst begon ik aan mijn master in marketing. Bij Olav kan ik mijn kennis optimaal benutten en op veel gebieden groeien. De familie- en klantgerichte bedrijfscultuur heeft mij vanaf de eerste dag enthousiast gemaakt en ik ben erg blij dat ik mij bij u en het team heb aangesloten.

Favoriete Olav: Olav koksmes met moeraseiken handvat

Favoriete gerecht: Wiener Schnitzel met aardappelsalade en cranberry's.

Verena

Hallo, ik ben Verena en ik studeer marketing en verkoopmanagement. Naast mijn studie werk ik bij Olav in Community Management. Tijdens de Corona ben ik me gaan richten op koken en Olav is daar precies het juiste bedrijf voor. Het is ook een genoegen om in een jong en dynamisch team te werken. Koken is gewoon leuk omdat je een grote verscheidenheid aan recepten kunt uitproberen en je eigen creaties kunt ontwikkelen!

Mijn favoriete Olav product is de 30 cm gecoate Olav pan met handvat. Of het nu een maaltijd voor twee is of met vrienden en familie, ik kan elk gerecht met deze pan klaarmaken.

Favoriete Olav: Olav 30 cm gecoate koekenpan met handvat

Favoriete gerecht: Kip kerrie en mango

Kirill

Hallo, ik ben Kirill en ik werk in Community Management bij Olav. Ik studeer bedrijfskunde en ik ben bijna klaar met mijn studie. Ik kook graag eenvoudige, gezonde en snelle gerechten. Bij voorkeur met de Olav 26 beklede pan, bekend als "de alleskunner", want hij kan echt alles! Leuk weetje over mij: als ik niet aan het koken ben, hou ik van vasten.

Ik ben bij Olav gaan werken omdat ik de ups en downs van een start-up wilde meemaken en de uitdagingen van de groeifase wilde aangaan.

Favoriete Olav: 26 cm Olav beklede pan

Favoriete gerecht: Spaghetti met knoflook en olie

Vera (Part-time)

Mijn naam is Vera en ik ben een rechtenstudent. Een paar jaar geleden begon ik voeding te benaderen om mijn voedselintoleranties beter te beheersen. Je bent tenslotte wat je eet. Zo heb ik mijn passie voor koken ontwikkeld en die wil ik graag delen met mijn medestudenten bij Olav.

Aangezien ik in mijn vrije tijd ook graag aan gewichtheffen doe, besteed ik bijzondere aandacht aan mijn voeding, vooral aan de kwaliteit van de producten die ik eet. De 26 cm beklede Olav pan is een must in mijn keuken, omdat ik er altijd hoogwaardige producten mee kan bereiden met uiterste precisie.

Favoriete Olav: 26 cm gecoate Olav pan

Favoriete gerecht: Groentepan met kipfilet

Romina (Stage)

Hallo, ik ben Romina, ik ben 20 jaar oud en ik studeer Duits en vergelijkende literatuurwetenschappen in Bonn.

Ik probeer regelmatig nieuwe gerechten van over de hele wereld. Mijn favoriete keuken is de Aziatische, die ik bereid in mijn Olav-gecoate wok. Ik ben blij deel uit te maken van het Olavisti-team omdat ik geniet van het directe contact met klanten en de jonge start-up wil ondersteunen met innovatieve ideeën en duurzame concepten.

Favoriete Olav: 36 cm Olav gecoate wok

Favoriete gerecht: Gebakken spaghetti met groenten

Lea (Stage)

Ik ben Lea, ik ben 22 jaar oud, en ik studeer om lerares te worden in Keulen. Als ik kook, is mijn antwoord altijd "zout" - als er iets ontbreekt, is het zout, want je kunt nooit te veel hebben. Mijn favoriete Olav product is duidelijk de gecoate Olav pan van 20 cm, omdat ik altijd kleine porties eet en deze perfect bij me past - dankzij de koperen kern en de coating is het gebakken ei altijd precies goed en brandt het nooit aan.

Bij Olav's maak ik deel uit van de Community Manager en ik vind het erg leuk om nauw contact te onderhouden met onze community van Olavis, nieuwe ervaringen op te doen, te groeien en de start-up met een praktische instelling te ondersteunen. Ik geniet echt van het werken met het team en met u, onze Olavisti klanten.

Favoriete Olav: 20 cm gecoate Olav pan

Favoriete gerecht: pizza

Alina (Stage)

Mijn naam is Alina en ik doe momenteel mijn Master in Communicatiewetenschappen in de prachtige stad Wenen. Ik kom oorspronkelijk uit de Oostzee en ik hou van het strand in de zomer en van windsurfen.

In mijn vrije tijd kook ik graag veganistisch. Naast mijn studie werk ik bij Olav's Community Management omdat ik hier veel van wat ik tijdens mijn studie heb geleerd kan toepassen en mezelf persoonlijk kan ontwikkelen. Het is mij altijd een groot genoegen u te helpen met al uw behoeften.

Favoriete Olav: Olav 26 cm gecoate koekenpan

Favoriete gerecht: veganistische carbonara

Mathis (Stage)

Mijn naam is Mathis en ik ben in maart 2021 bij het Olav team gekomen. Naast mijn baan als Community Manager bij Olav, werk ik ook in de verkoop voor een touroperator. Ik waardeer vooral het warme karakter van mijn collega's en onze Olavisten.

Ik ben een grote fan van de vegetarische keuken en probeer vaak nieuwe creaties uit. De 26 cm beklede Olav pan is een trouwe metgezel. Ik kan niet koken zonder - anders krijg ik honger ;)

Favoriete Olav: 26 cm Olav gecoate koekenpan

Favoriete gerecht: Chili con Grünkern

Olav blijft je trouw

We zijn er voor u.

Ons kleine team staat altijd tot uw beschikking als u vragen heeft.
We kijken uit naar uw e-mails!

Geen risico

Verzending en retournering
zijn gratis voor u