La nostra produzione

Le nostre fabbriche - Olav produce dai migliori materiali. Tutti i nostri partner sono aziende familiari con un'enfasi sulla qualità. Li presentiamo di seguito.

PERFORMANCE

Onze fabrieken - Olav produceren van de beste materialen. Al onze partners zijn familiebedrijven met de nadruk op kwaliteit. Wij stellen ze hieronder voor.

PERFORMANCE

Ambachten van Solingen

De familie Clauberg is een van de oudste slijperijfamilies in Solingen. Het familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in de beste slijptechnieken, heeft sinds zijn oprichting meer dan 50 jaar geleden langzaam kunnen groeien met de nadruk op kwaliteit.

Vandaag is het bedrijf uitgerust met de nieuwste CNC-slijpmachines, heeft het de meest ervaren meesterslijpers in dienst en werkt het al meer dan een jaar samen met Olav om het perfecte mes te maken.

Erzgebirge houten handgrepen

Houtbewerking en messenproductie hebben een lange traditie in de familie Rülke sinds 1887. Rülke is gevestigd in het Erzgebirge, beroemd om zijn houtbewerking, en heeft de beste meesters op hun gebied in dienst. Gedurende meer dan anderhalf jaar werkte het bedrijf samen met Olav aan de ontwikkeling van het perfecte houten handvat voor een keukenmes.

Onze manier

Olav has developed the perfect pan using premium raw materials and world-class craftsmanship. Because we know well-made products result in high performance, longevity, and customer happiness, we hold ourselves and our craftspeople to the highest possible standards. That is why we partnered with the family-run business Guanhua located on an island just outside of Shanghai. Olav's team is on site regularly and has established a close relationship with the current owner, Thomas Huang. It was his father who founded the company over 30 years ago. Guanhua is a model company certified by ISO9001, the Consumer Product Safety Association and the Worldwide Enhancement of social quality. Additionally, the company holds a BSCI certificate for social compliance and posses its own purification and modern air filter plant, which reduces the burden on the environment. For a clean planet and a clean conscience.

Olav heeft de perfecte braadpan ontwikkeld met grondstoffen van topkwaliteit en vakmanschap van wereldklasse. Omdat wij weten dat producten die goed en eerlijk zijn gemaakt, lang meegaan en de klant gelukkig maken, zijn wij en onze productiepartners erop gebrand de hoogst mogelijke normen te hanteren - ook als het om duurzaamheid gaat.

Daarom zijn wij een partnerschap aangegaan met het familiebedrijf ITN-Coatings. Het jonge bedrijf is gevestigd in het mooie Saarland, in het zuidwesten van Duitsland, en is een absolute pro voor de meest innovatieve technieken als het gaat om pannen en coatings. Net als wij vroegen zij zich af of er een duurzamere oplossing was in plaats van gecoate pannen na een paar jaar weg te gooien. Het resultaat: onze unieke coating service.