Olavs Visie

Waarom Olav opgericht is

Als we koken, delen we emoties en gebruiken we onze zintuigen. Om deze momenten te vieren, willen we het koken weer iets bijzonders maken. Hierbij hoort topkwaliteit kookgerei dat zowel betaalbaar als duurzaam is.

Onze waarden

Prestaties

We never compromise on quality or settle for good enough performance. Instead we obsess over every detail until we get it right. Premium, versatile cookware that lasts a lifetime

Voor iedereen

Ons kookgerei is ontwikkeld in samenwerking met experts en sterrenkoks. We hebben rekening gehouden met de feedback van meer dan 250 mensen. De Olav pan is perfect voor elk gerecht, elke dag.

Eerlijk gemaakt

We werken zonder de hulp van tussenpersonen, werken met een eerlijke marge en produceren volgens ethisch verantwoorde en milieuvriendelijke normen.

Over ons product

Productingenieurs met tientallen jaren ervaring in kookgerei, professionele koks en meer dan 250 mensen zoals jij en ik hebben met Olav gewerkt. De pan is ontworpen in New York en getest in Duitsland, met als resultaat een uitstekende pan voor elk gerecht, voor elke dag en voor elke kookplaat.

Geen tussenpersonen

We vinden kookgerei opnieuw uit en maken luxe weer betaalbaar. We werken zonder tussenpersonen en met een redelijke marge. Dit stelt ons in staat om luxe te bieden voor de helft van de prijs die een koperen pan als Olav anders zou kosten. usual price.

De oprichters

Ongeveer 2 jaar geleden begonnen wij aan onze missie op de pannenmarkt op zijn kop te zetten. Waarom? Christina wilde elke dag uit kunnen kijken naar koken met gecoat kookgerei van hoge kwaliteit en er trots op kunnen zijn.

Till houdt ervan om te koken en het hoofd leeg te maken. Hij ziet het als een creatieve pauze van het dagelijkse werk. Hij begon zich steeds meer te ergeren aan producten die na korte tijd al weer aan vervanging toe waren. De pannenmarkt was te groot en te onoverzichtelijk, vond hij.

Zo werd de droom van de perfecte pan geboren: Hoogwaardige professionele kwaliteit, een tijdloos en chique design, eerlijk geproduceerde goederen voor het leven en bovenal: een pan voor elk gerecht.

We zijn blij om Olav aan jou voor te mogen stellen.