Olav Kookexperts
Het Chez L'hêtre
Nicky van den Beuken
Nicky van den Beuken is al 7 jaar hoofdchef en eigenaar van restaurant Chez L'hêtre op de parade in Venlo. Met een brede glimlach verzorgt Nicky hier 5 dagen in de week zijn gasten met heerlijke gerechten en een leuke sfeer.
Gezelligheid voorop met
Danyel van den Bongard
Danyel van den Bongard is, samen met zijn vrouw, trots eigenaar van Bib Gourmand Restaurant Danyel in Maastricht. Hij werkt het liefst met een Frans klassieke keuken, waarmee hij glimlachen op gezichten van gasten tovert.
Het Onglet van
Alan Oostrom
Alan Oostrom is eigenaar en tevens hoofdchef van restaurant Onglet, gelegen in Maastricht. Na het volgen van de koksopleiding en werk ervaring op te hebben gedaan in verschillende gerenommeerde restaurants straalt hij nu 5 maal in de week in zijn eigen restaurant.
Privé Chef
Marc Somers
Marc Somers is eigenaar van Marc Kookt. Hij was pas vijftien toen hij zijn eerste kookervaring op deed in het buurtrestaurant. Hier raakte hij steeds meer onder de indruk van wat er allemaal mogelijk is in de keuken.
Wijnrestaurant MesAmis van
Patriek Doelen
Patriek Doelen is, samen met zijn moeder en vinoloog Annaline Doelen, eigenaar van het wijnrestaurant Mes Amis in Maastricht.
De grote chef die emoties overbrengt
Aldwin Beets
Aldwin Beets werd kok om mensen gelukkig te maken. Hij vond zijn passie in koken en gebruikt deze passie om emotie en vreugde over te brengen.
Executive chef
Vincenzo Lebano
Vincenzo heeft van zijn passie voor koken zijn beroep gemaakt. Samen met zijn broer hebben ze het beste van de mediterrane keuken naar Milaan gebracht.
De visionairs van de creatieve keuken
Matan Zaken & Baptiste Bouland
Met hun bedrijf "Nhomade" hebben Matan Zaken en Baptiste Bouland een transparant keukenconcept gecreëerd. Zij koken voor en vooral direct tegenover hun klanten, op de meest uiteenlopende locaties.
Sterrenkok
Roberto di Pinto
Roberto herinnert zich dat hij als kind met zijn moeder kookte. Nu, na een lange carrière en 10 jaar in Milaan, probeert hij perfecte gerechten te maken en heeft hij Olav als trouwe bondgenoot.
Sterrenkok
Fabio Titone
Fabio is zeer gepassioneerd over koken en innoveert elke dag. Zijn grootmoeder was kok en bij haar ontdekte hij al op jonge leeftijd zijn passie voor koken.
Keuken virtuoos bij Neni
Haya Molcho
De Israëlische restauranthouder Haya Molcho verovert Europa. Ze vertrouwt volledig op Olav's unieke kwaliteit.
Vegetarische sterrenkok
Paul Ivić
Paul Ivić zet zich in voor een duurzame levensstijl en stelt nieuwe normen voor de vegetarische sterrenkeuken. Olav is aan zijn zijde op zijn reis.
Meester van sauzen
Jens Rittmeyer
De 'meester van de sauzen' Jens Rittmeyer heeft zich volledig toegelegd op de Noordse keuken. Met Olav slaagt hij perfect in de liefdevolle en zorgvuldige bereiding van zijn artistieke gerechten.
Duurzame topkok
Sebastian Junge
Sebastian Junge ziet zichzelf als een kok en een activist voor een milieuvriendelijke en duurzame culinaire cultuur. Olav vergezelt hem op zijn missie.
Sterrenkok
Fabio Titone
Fabio Titone, chef-kok patron van het restaurant All origine in Porta Romana, Milaan.
Restauranteigenaar en topkok
Kim Wagner
Lekker eten voor
Peter Fankhauser
Met zijn holistische levensstijl en zijn restaurant Guat'z Essen past Peter Fankhauser in de harmonieuze kringloop van de natuur. Hij vertrouwt op Olav's duurzame kookgereedschap.
Chef
Claus Barth
Verfrissend, traditioneel en ongewijzigd. De informele sfeer van de Grüner Baum in Sinsheim brengt culinaire fijnproevers, families, wijnliefhebbers en zelfs individuele gasten samen.
Blogger en Banketbakker
Ben Donath
Met zijn expertise als chef patissier en 20 jaar ervaring in de voedingsindustrie, zijn fotografische kennis en enthousiasme voor fijne producten en lekker eten, bereikt hij grootse dingen.
Foodstylist
Philipp Gerdelmann
De originele chef-kok en foodstylist Philipp Gerdelmann zet onze Olav pan in de schijnwerpers.