Slechts vier vegetarische restaurants in de wereld hebben een Michelinster gekregen. Paul Ivić is een van hen. Met als doel vegetarische gerechten om te toveren tot unieke culinaire hoogstandjes, werkt de Oostenrijker als chef-kok en directeur van Tian, een van de meest gerenommeerde restaurants van Wenen.
In de filosofie van Paul Ivic worden traditionele waarden gecombineerd met een modern wereldbeeld. Zijn goede smaak berust op traditionele kennis en natuurlijke voedingsmiddelen. Tegelijkertijd voelt hij zich, als sterrenkok, verplicht om bewustzijn te creëren voor duurzaamheid. Hij betreurt het dat de oorsprong en de productie van veel levensmiddelen zelfs in professionele keukens niet in twijfel worden getrokken.
Onze Olav pan voldoet over de hele linie aan de hoge eisen van de sterrenkok. De kwaliteit en de stabiliteit van onze producten zorgen ervoor dat ze duurzaam zijn, waarmee we de wegwerpmaatschappij tegengaan. Onze coating service zorgt ervoor dat onze pannen nog steeds gebruikt kunnen worden in geval van krassen. Duurzaamheid houdt niet op bij de levensmiddelenindustrie, maar moet ook in aanmerking worden genomen bij de productie van potten en pannen. Elk jaar wordt 50.000 ton metaalafval weggegooid dat moeilijk te recyclen is. Om dezelfde reden gaat ook de kwaliteit van de sterrenkeuken achteruit: overal worden goedkope en slechte producten gebruikt. Dit is gebaseerd op de grote vraag naar voedsel.
"Duurzame uitmuntendheid doet eindelijk zijn intrede in onze keukens."
Paul Ivic over Olav
Paul Ivić en Olav werken samen tegen deze meedogenloze eetcultuur. Bij Tian worden biologisch en eerlijk geproduceerde ingrediënten verwerkt met betrouwbare potten en pannen om een echte zintuiglijke ervaring te creëren. Op die manier blijft het respect voor mens en dier, voor de natuur en dus voor het leven behouden.
Paul eN Olav
Paul Ivić werkt ook met onze Olav producten volgens deze normen, zonder compromissen.
We zijn erg blij dat we een vegetarische topkok onder onze fans hebben. Paul Ivić en Olav delen een bewustzijn van duurzaamheid en een passie voor een uitstekende keuken.
https://www.tian-restaurant.com/wien/
@paul_ivic
Ontdek meer professionele
Jens Rittmeyer
De 'meester van de sauzen' Jens Rittmeyer heeft zich volledig toegelegd op de Noordse keuken. Met Olav slaagt hij perfect in de liefdevolle en zorgvuldige bereiding van zijn artistieke gerechten.
Ontdek meer professionele
Kim Wagner
Haya Molcho
De Israëlische restauranthouder Haya Molcho verovert Europa. Ze vertrouwt volledig op Olav's unieke kwaliteit.