Meester van sauzen

PERFORMANCE

De 'meester van de sauzen' Jens Rittmeyer heeft zich volledig toegelegd op de Noorse Keuken. Met Olav slaagt hij perfect in de liefdevolle en zorgvuldige bereiding van zijn artistieke gerechten.

In zijn carrière als professionele chef-kok zette Jens zijn eerste stappen in verschillende restaurants in Baden-Baden. Daarna werkte hij in beroemde restaurants zoals het Victorian en het Schlosshotel Lerbach in het Rijnland. Daarna verbleef hij zeven jaar in Portugal. Deze periode was bijzonder vormend voor hem, omdat hij onder meer de waarde inzag van het gebruik van verse, seizoensgebonden ingrediënten.

Uiteindelijk besloot Jens zijn eigen restaurant te openen. Tegenwoordig runt hij het kosmopolitische restaurant No. 4 in Buxtehude. De nabijheid van de zee weerspiegelt Jens' voorkeur voor verse vis en schaaldieren. Jens' visie is om zijn culinaire basis te verbinden met de Scandinavische keuken.

In zijn N°4 laat Jens zijn internationale gasten genieten van de grote finesse van de gerechten en de aandacht voor detail. Zijn unieke creaties openen onvoorstelbare horizonten van smaak. De sauzen van Jens zijn zo populair geworden dat hij ze sinds kort ook in zijn online winkel aanbiedt. De producten worden uiteraard gemaakt zonder smaakversterkers en met 100% natuurlijke ingrediënten. Zijn specialiteiten zoals balsamicosaus, citroen- en thijmsaus, champignonbouillon, visbouillon of wortel- en anijssaus kunnen online worden gekocht en rechtstreeks bij u thuis worden besteld.

"Iedereen die tegenwoordig niet aan duurzaamheid denkt, heeft te lang geslapen."

Jens Rittmeyer over Olav's coating service

Zoals elke sterrenkok weet Jens dat een geslaagde maaltijd niet alleen een kwestie is van goede ingrediënten en een uitgekiend recept. De beste gerechten kunnen alleen worden bereid met hoogwaardig kookgerei dat uiterste precisie biedt.

Jens en Olav

Met onze kwaliteitspannen en -potten en ons nieuwe koksmes voorzien wij professionele koks als Jens van betrouwbaar gereedschap. Maar net als professionals kunnen ook ambitieuze amateurkoks met Olav koken.

@jens_rittmeyer

https://jens-rittmeyer.de 

"Ik ben absoluut overtuigd van de koperen kern."

Jens Rittmeyer


Ontdek meer professionele

Haya Molcho

De Israëlische restauranthouder Haya Molcho verovert Europa. Ze vertrouwt volledig op Olav's unieke kwaliteit.

Ontdek meer professionele

Kim Wagner

Kim Wagner stelt nieuwe normen voor de beste Duitse keuken in haar restaurant Feinheit. Met Olav's betrouwbare kookgerei, kan ze voluit op het fornuis.

Paul Ivic

Paul Ivić zet zich in voor een duurzame levensstijl en stelt nieuwe normen voor de vegetarische sterrenkeuken. Olav is aan zijn zijde op zijn reis.