Over Ada

Ada Parellada, chef-eigenaresse van Semproniana, is Catalaanse van geboorte en stamt af van een lange geschiedenis van professionele koks: haar voorouders richtten hun eerste restaurant op in 1714. Haar ouders wilden dat ze rechten ging studeren, maar haar passie voor koken bracht haar ertoe haar eerste restaurant te openen in 1993, Semproniana. Zij heeft verschillende kookboeken gepubliceerd en is ook de auteur van de roman Sal de vainilla. In 2016 werd haar het Sant Jordi-kruis toegekend als erkenning voor haar carrière in de wereld van de gastronomie.

Ada baseert haar kookkunst op de smaken van het huis met vernieuwende, frisse tonen en met creatieve accenten, waarbij elke smaak een speciale herinnering heeft. In haar zoektocht naar unieke en natuurlijke smaken geeft zij uiting aan haar voorliefde voor Olav producten waarmee zij een optimale en ideale bereiding kan bereiken om haar keuken op het niveau te brengen dat zij voor haar gasten nastreeft. Ze brengt altijd die vreugde en emotie van haar eigen persoonlijkheid naar de keuken en haar gerechten.

"Olav pannen geven u de mogelijkheid om de smaak van voedsel naar boven te brengen met een perfecte garing."

Semproniana is ontstaan met de vreugde en het charisma die kenmerkend zijn voor Ada. Daarom probeert ze haar gerechten bijzonder te maken en ze een authentiek karakter te geven. Olav koekenpannen zijn de ideale metgezel geworden voor haar recepten. Dankzij de koperen kern van Olav koekenpannen is het koken van Ada nauwkeurig en ideaal.

Ada en Olav

Met onze koekenpannen en steelpannen van hoge kwaliteit en ons nieuwe koksmes rusten we professionele koks zoals Ada Parellada uit met betrouwbaar, hoogwaardig werkgereedschap.

Volg Ada en Semproniana op Instagram of bezoek hun website.

@semproniana_restaurant

semproniana.net/

 


Ontdek meer professionele

Jens Rittmeyer

De 'meester van de sauzen' Jens Rittmeyer heeft zich volledig toegelegd op de Noordse keuken. Met Olav slaagt hij perfect in de liefdevolle en zorgvuldige bereiding van zijn artistieke gerechten.

Ontdek meer professionele

Haya Molcho

De Israëlische restauranthouder Haya Molcho verovert Europa. Ze vertrouwt volledig op Olav's unieke kwaliteit.

Paul Ivic

Paul Ivić zet zich in voor een duurzame levensstijl en stelt nieuwe normen voor de vegetarische sterrenkeuken. Olav is aan zijn zijde op zijn reis.