PERFORMANCE

Alan Oostrom is eigenaar en tevens hoofdchef van restaurant Onglet, gelegen in Maastricht. Na het volgen van de koksopleiding en werk ervaring op te hebben gedaan in verschillende gerenommeerde restaurants straalt hij nu 5 maal in de week in zijn eigen restaurant.

Het plezier tijdens koken komt voornamelijk uit het werken in een team voor Alan. Met de open keuken in het restaurant vind Alan het heerlijk om het restaurant in te kunnen kijken en de mensen zien genieten van zijn gerechten. Plezier is ook de reden geweest voor Alan om te beginnen met koken, en, na voor verschillende bedrijven te hebben gewerkt, ook zelf een onderneming te beginnen.

Restaurant Onglet is een opvallend restaurant gelegen achter de slagerswinkel, de ingang is intact gebleven en verkoopt nog altijd vlees. Deze binnenkomst zorgt alleen al voor een mooie ervaring. Bij producten en ingrediënten staat kwaliteit voorop, en zo word er verder gekeken dan de traditionele waren.

Alans ondernemende en open houding past ideaal bij onze ideeën van Olav. Plezier is overal te merken binnen restaurant Onglet en dit is ook het gevoel wat Olav wilt achterlaten met haar producten. Daarom mocht het ook niet verbazen dat beide tevreden zijn over de samenwerking.

Het plezier is ook de reden waarom de Olav pan ook goed in de smaak viel. Met het ontzettend snel warm worden van de pan kan Alan snel door met het geen wat hij het liefst doet, namelijk gerechten maken voor gasten.

"Geleid goed en kan de hoge hitte van de inductie goed aan, niks anders dan een fijne ervaring."

Alan Oostrom over Olav

Alan en Olav

Wij van Olav zijn erg blij dat we Onglet en Alan hebben mogen ontmoeten. Samen geloven we in keukengerei van hoge kwaliteit voor iedereen.

https://www.onglet.nl/

@onglet_maastricht


Ontdek meer professionele

Simon Auscher

Topkok Simon Auscher hecht bij het koken veel belang aan de duurzaamheid en de lange levensduur van zijn keukengerei. Onze Olav producten en hercoatingservice maken dit mogelijk.

Ontdek meer professionele

Matan Zaken & Baptiste Bouland

De twee keukenvisionairs Matan Zaken en Baptiste Bouland hebben een origineel concept van een transparante keuken ontwikkeld. Met hun geweldige design sluiten onze Olav producten perfect aan bij dit concept.

Aldwin Beets

Aldwin Beets streeft ernaar zijn klanten vreugde te brengen met zijn buitengewone gerechten. Bij Olav willen we hem ook vreugde brengen met ons keukengerei.