De visionairs van de creatieve keuken

PERFORMANCE

Met hun bedrijf "Nhomade" hebben Matan Zaken en Baptiste Bouland een transparant keukenconcept gecreëerd. Zij koken voor en vooral direct tegenover hun klanten, op de meest uiteenlopende locaties.

Een passie voor koken en de wens om iets creatiefs te creëren brachten de Franse topkoks Matan Zaken en Baptiste Bouland samen. Na ervaring te hebben opgedaan in verschillende met Michelinsterren bekroonde restaurants, ontmoetten de twee mannen elkaar in "Le Cinq" in Parijs, waar hun verhaal samen begon.

Met "Nhomade" hebben Matan en Baptiste een "live cooking"-concept gecreëerd. Ze koken direct voor hun klanten en bieden een heel bijzondere culinaire ervaring. Zij doen dit op de meest uiteenlopende en atypische plaatsen en brengen hun gerechten naar de mensen toe. Bij het bereiden van hun recepten letten de twee grote chefs op seizoensgebondenheid en natuurlijkheid. Ze creëren unieke en buitengewone gerechten en laten hun creativiteit de vrije loop.

Olav en Nhomade zijn verenigd in hun visie om de keuken te revolutioneren. Een van de redenen waarom we beide chef-koks hebben kunnen inspireren, is de uitstekende warmteverdeling van onze potten en pannen, die wordt gewaarborgd door het koper als binnenmateriaal.

Vooral voor het live cooking-concept van de twee topchefs is het van essentieel belang dat de vormgeving van de gebruikte materialen consistent is en dat de producten op elkaar zijn afgestemd. Dankzij hun elegant en eenvoudig design zijn onze Olav producten perfect op elkaar afgestemd. Dit maakt ze ideaal voor deze transparante keukenstijl.

"Wat echt indruk op mij heeft gemaakt van de Olav producten zijn de "temperatuurstijging" en "warmteverdeling" kanten, die werkelijk buitengewoon zijn."

Matan Zaken over Olav

Niet alleen de thermische efficiëntie van onze potten en pannen, maar ook de kwaliteit van ons koksmes overtuigde Matan en Baptiste. Hoewel ze zeer kritisch zijn over messen, maakte het Olav mes indruk op hen.

Matan & Baptiste x Olav

We kunnen niet wachten om te zien waar het concpet van de twee chefs hen zal brengen en we zijn blij dat Olav producten hen kunnen vergezellen op hun reis.

https://nhomadeparis.com/

@nhomadeparis

@chef_zakmat

@bbovland

"Het is een ontwerp dat eenvoudig, robuust, maar relatief efficiënt blijft, en dat is alles wat je vraagt in de keuken."

Baptiste Bouland


Ontdek meer professionele

Simon Auscher

Topkok Simon Auscher hecht bij het koken veel belang aan de duurzaamheid en de lange levensduur van zijn keukengerei. Onze Olav producten en hercoatingservice maken dit mogelijk.

Ontdek meer professionele

Stéphane Pitré

De met een Michelin-ster bekroonde chef-kok Stéphane Pitré zorgt ervoor dat voedsel en kookgerei van de hoogst mogelijke kwaliteit worden gekozen. Hij waardeert het kwaliteitsassortiment van Olav.

Aldwin Beets

Aldwin Beets streeft ernaar zijn klanten vreugde te brengen met zijn buitengewone gerechten. Bij Olav willen we hem ook vreugde brengen met ons keukengerei.