De grote verhalenverteller

PERFORMANCE

Simon Auscher is zeer begaan met het thema duurzaamheid, zowel privé als vooral beroepsmatig. Voor hem is het belangrijk om materialen van hoge kwaliteit te kopen en ze vervolgens lang te gebruiken, d.w.z. er een geschiedenis mee op te bouwen.

Toen we hem vroegen waarom hij kookte, zei de grote Franse chef-kok Simon Auscher dat hij niet anders wist, dat hij altijd had gekookt. Als kind al keek hij naar zijn moeder, een getalenteerde kok, en hij wilde altijd in de pot kijken en helpen. Simon ontdekte al snel dat koken een soort therapie voor hem was.

Na diverse ervaringen als topkok realiseerde hij op 27-jarige leeftijd zijn jeugddroom om zijn eerste restaurant te openen voordat hij 30 werd. Vandaag is Simon de keukenmanager van "11h59" en "Psomi" in Parijs. In beide restaurants is duurzaamheid erg belangrijk voor hem. Hij besteedt aandacht aan de kwaliteit van het voedsel en de producten die hij gebruikt en kookt seizoensgebonden en regionaal.

Simon Auscher en Olav delen de visie van duurzaam koken. Of u nu een topkok of een thuiskok bent, Simon raadt u aan aandacht te besteden aan de kwaliteit van de keukenapparatuur die u gebruikt. Als je goede producten koopt, kun je ze lang gebruiken en er dus een verhaal mee maken en doorgeven.

Simons favoriete Olav product is de anti-aanbakpan. Hij kookt graag volgens het principe van delen, en serveert de gerechten vaak rechtstreeks in de pannen. Onze anti-aanbakpan overtuigt niet alleen door zijn efficiënte prestaties, maar ook door zijn stijlvolle design. Dit maakt het tot het ideale keukengerei voor de presentatie van maaltijden.

"Hypergemakkelijk in gebruik."

Simon Auscher op Olav

Wat de grote chef vooral bevalt aan Olav is de aanpasbaarheid van onze producten aan verschillende situaties. Hij werkt graag met hetzelfde keukengerei, thuis en in het restaurant. Het materiaal en het ontwerp van onze pannen, potten en messen zijn hier dan ook perfect voor geschikt.

Simon en Olav

Bij Olav zijn we erg blij met de samenwerking met de geweldige chef-kok Simon Auscher. Samen willen we al kokend met onze producten op reis gaan en de klanten meenemen.

http://11h59.fr/

@psomi_11h59

@11heures59

@simonauscher

"Het is beter één keer het juiste product te kopen dan je hele leven lang de verkeerde producten."

Simon Auscher


Ontdek meer professionele

Stéphane Pitré

De met een Michelin-ster bekroonde chef-kok Stéphane Pitré zorgt ervoor dat voedsel en kookgerei van de hoogst mogelijke kwaliteit worden gekozen. Hij waardeert het kwaliteitsassortiment van Olav.

Ontdek meer professionele

Matan Zaken & Baptiste Bouland

De twee keukenvisionairs Matan Zaken en Baptiste Bouland hebben een origineel concept van een transparante keuken ontwikkeld. Met hun geweldige design sluiten onze Olav producten perfect aan bij dit concept.

Aldwin Beets

Aldwin Beets streeft ernaar zijn klanten vreugde te brengen met zijn buitengewone gerechten. Bij Olav willen we hem ook vreugde brengen met ons keukengerei.