De grote chef die emoties overbrengt

PERFORMANCE

Aldwin Beets werd kok om mensen gelukkig te maken. Hij vond zijn passie in koken en gebruikt deze passie om emotie en vreugde over te brengen.

Het is vijftien jaar geleden dat de Fransman Aldwin Beets besloot kok te worden. Een bijzondere ontmoeting met een zeer gerespecteerde chef-kok wakkerde zijn passie voor koken aan. Deze ontmoeting, waarbij beide koks door hun klanten werden bejubeld, was voor Aldwin de reden om van zijn passie voor koken zijn beroep te maken.

Door zijn leertijd bij de beste koks deed hij in verschillende restaurants ervaring op om zijn kunst te perfectioneren. Vandaag is Aldwin Beets de chef-kok van de Gravity Bar in Parijs. Omdat hij zelf met genoeg gevoel en plezier werkt, is het voor Aldwin niet moeilijk om via zijn gerechten geluk te brengen aan de klanten.

Aldwin Beets werkt graag met Olav producten omdat hij de hoge kwaliteit van onze pannen, potten en messen waardeert. Wat Aldwin bijzonder interessant vindt aan de Olav pan is de uiterst gelijkmatige warmteverdeling, waardoor producten tot in de perfectie kunnen worden gegaard.

Het ontwerp van onze producten kan ook Aldwin inspireren. Hij houdt vooral van het doorzichtige bestek omdat hij graag ziet hoe zijn gerechten zich ontwikkelen. Voor hem is het Olav keukengerei perfect om een interface te creëren tussen de professionele keuken en de keuken thuis. Aldwin Beets is blij als veel mensen zijn passie delen en waardeert daarom de visie van ons bedrijf.

"Mijn ervaring met Olav producten is vrij goed, laten we eerlijk zijn, het is een kwaliteitsproductlijn."

Aldwin Beets over Olav

Aldwin Beets en Olav delen een visie om mensen vreugde te brengen door middel van eten. Dit werkt het best met producten van hoge kwaliteit die voor perfecte gerechten zorgen.

Aldwin en Olav

Wij zijn zeer verheugd dat wij Aldwin Beets met onze producten hebben kunnen overtuigen. Samen willen we werken aan de visie van een duurzame keuken en vreugde brengen aan de klanten.

https://www.facebook.com/gravitybar/?ref=page_internal

@gravitybar

@aldwin_beets_chef

"Olav, een niveau van potten en pannen dat ik zelden in restaurants heb gezien."

Aldwin Beets


Ontdek meer professionele

Simon Auscher

Topkok Simon Auscher hecht bij het koken veel belang aan de duurzaamheid en de lange levensduur van zijn keukengerei. Onze Olav producten en hercoatingservice maken dit mogelijk.

Ontdek meer professionele

Stéphane Pitré

De met een Michelin-ster bekroonde chef-kok Stéphane Pitré zorgt ervoor dat voedsel en kookgerei van de hoogst mogelijke kwaliteit worden gekozen. Hij waardeert het kwaliteitsassortiment van Olav.

Matan Zaken & Baptiste Bouland

De twee keukenvisionairs Matan Zaken en Baptiste Bouland hebben een origineel concept van een transparante keuken ontwikkeld. Met hun geweldige design sluiten onze Olav producten perfect aan bij dit concept.