De sterrenkeukentovenaar

PERFORMANCE

Stéphane Pitré laat zijn creativiteit de vrije loop in de keuken en laat zich leiden door de ingrediënten die het recept sturen. Voor hem is koken een andere wereld, een wereld van magie waar hij graag grootse dingen doet met Olav producten.

Toen Stéphane Pitré voor het eerst een professionele keuken binnenstapte om zijn eerste geld te verdienen, bevond hij zich in een nieuwe wereld. Vanaf dat moment werd de keuken een magische plek voor hem. Dus begon hij aan een reis rond de wereld om te leren van de beste chefs. Vandaag de dag kan hij worden omschreven als een creatieve chef-kok die houdt van de Franse keuken en zich laat leiden door de beste ingrediënten.

In 2014 realiseerde hij zijn droom om een eigen restaurant te bezitten en opende hij 'Louis' in Parijs. Zijn culinaire talenten zijn bekroond met talrijke prijzen, en in 2019 met een Michelinster.

Onze Olav producten sluiten perfect aan bij de kookprincipes van Stéphane Pitré. Hij benadrukt het belang van een gelijkmatige warmteverdeling om voedsel tot in de perfectie te bereiden. Koper is het ideale materiaal voor hem omdat het de warmte het best geleidt. Olav's potten en pannen zijn gemaakt van koper en zijn daarom het perfecte keukengerei voor de chef-kok.

Het koksmes is een van Stéphane's favoriete producten. Hij waardeert de hoge kwaliteit van het materiaal en is bijzonder enthousiast over de houten handgrepen. Dankzij de maximale snijprecisie van ons Olav mes, zullen zelfs de meest delicate gerechten succesvol zijn. Met onze producten kan Stéphane zijn creativiteit in de keuken de vrije loop laten.

"De hitte moet langzaam binnenkomen en de hitte moet echt eenzijdig zijn. Dus dat is een van de grote kwaliteiten van Olav kachels.

Stéphane Pitré over Olav

Stéphane Pitré en Olav zijn er allebei van overtuigd dat koper het ideale materiaal is voor potten en pannen. De thermische geleidbaarheid van koper is 20 maal hoger dan die van roestvrij staal. Daarom zijn Olav producten perfect voor zowel haute cuisine als dagelijks gebruik.

Stéphane en Olav

Wij van Olav zijn erg blij dat we Stéphane Pitré voor een samenwerking hebben kunnen winnen. Samen geloven we in keukengerei van hoge kwaliteit voor iedereen.

https://www.louis.paris/

@louis_paris9

@stephane_pitrechef

"Wat ik het leukste vind, is dat Olav veel aandacht besteedt aan de duurzaamheid van zijn kachels."

Stéphane Pitré


Ontdek meer professionele

Simon Auscher

Topkok Simon Auscher hecht bij het koken veel belang aan de duurzaamheid en de lange levensduur van zijn keukengerei. Onze Olav producten en hercoatingservice maken dit mogelijk.

Ontdek meer professionele

Matan Zaken & Baptiste Bouland

De twee keukenvisionairs Matan Zaken en Baptiste Bouland hebben een origineel concept van een transparante keuken ontwikkeld. Met hun geweldige design sluiten onze Olav producten perfect aan bij dit concept.

Aldwin Beets

Aldwin Beets streeft ernaar zijn klanten vreugde te brengen met zijn buitengewone gerechten. Bij Olav willen we hem ook vreugde brengen met ons keukengerei.