Chief chef

PERFORMANCE

Antonio Lebano, Executive Chef van het Excelsior Hotel Gallia, is geboren in 1991. Gedreven door een passie voor koken, volgde hij een hotel management school. Tijdens zijn opleiding kreeg hij de kans om te werken in de keukens van sterrenrestaurants, zoals La Parolina in Acquapendente (VT) 1 Michelinster, Villa Crespi met Antonino Cannavacciuol 2 Michelinsterren in Orta San Giulio (NO) en Da Vittorio 3 Michelinsterren in Brusaporto.

Koken is altijd Antonio's passie geweest, maar om ten volle van zijn passie te genieten, heb je het juiste gereedschap nodig. Olav pannen, met hun koperen kern, zijn het sleutelelement geworden voor de perfecte bereiding van Antonio's gerechten.

"De warmtegeleiding, dankzij de koperlaag, is zeer indrukwekkend."

Antonio vond altijd al dat Olav's potten en pannen mooi ontworpen waren. Nadat hij ze had uitgeprobeerd, besefte hij echter dat achter het geraffineerde ontwerp een unieke kookprestatie en gevoeligheid schuilging. Dit is mogelijk dankzij de koperen kern van de Olav pannen. "Het was een genoegen kennis te maken met Olav, zowel vanwege het ontwerp als vanwege de uitstekende warmtegeleiding."

Ingredienti per 4 persone:

-

----
 
 

Ontdek meer professionele

Roberto di Pinto

Roberto heeft altijd gekookt sinds hij een kind was met zijn moeder. Nu, na een lange carrière en 10 jaar in Milaan, probeert hij perfecte gerechten te maken en heeft hij Olav als trouwe bondgenoot.

Ontdek meer professionele

Vincenzo Lebano

Vincenzo heeft van zijn passie voor koken zijn beroep gemaakt. Samen met zijn broer hebben ze het beste van de mediterrane keuken naar Milaan gebracht.

Haya Molcho

De Israëlische restauranthouder Haya Molcho verovert Europa. Ze vertrouwt volledig op Olav's unieke kwaliteit.