Di Pinto is geboren in Napels in 1982. Zijn passie voor koken begon al op zeer jonge leeftijd. Dankzij de steun van zijn vader heeft hij zijn droom om chef-kok te worden nooit opgegeven. Als kleine jongen begon hij te werken als hulpje in de banketbakkerij Scaturchio in Napels. Daarna kwam hij terecht in de wereld van Starwood, een hotelketen waarmee hij de wereld rondreisde en ervaring opdeed in talrijke sterrenrestaurants (zoals Fiore en Conservatory in Londen), alvorens terug te keren naar Italië, eerst in Florence en vervolgens in Milaan, waar hij werkte voor Diana Majestic en Nobu.
In 2018 bekroonde de chef-kok van Pinto zijn droom door het restaurant Sine in Milaan te openen.
http://sinerestaurant.com/
De Olav koekenpan was een echte openbaring voor Roberto. De braadpannen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionele koks, waardoor ze een onmisbaar onderdeel vormen van de keuken van een chef-kok. Olav heeft keukengerei gecreëerd met een uitstekend design, unieke kwaliteit en innovatieve technologie. Dankzij deze kenmerken zijn de pannen uiterst duurzaam en gaan ze lang mee. Roberto voelde zich onmiddellijk thuis met de Olav apparatuur. De eigenschappen van de pannen maken het voor de koks nog veiliger om te koken.
"De Olav pan was een echte openbaring, hij sprak voor zichzelf en in alle talen van de wereld."
Roberto bekende ons dat hij normaal gesproken niet met productmerken werkt, maar na het ontvangen en uitproberen van de Olav koekenpan is deze onmisbaar geworden in zijn dagelijks leven, aangezien het de enige pan is die hij wil gebruiken bij het koken: "Het product dat jullie hebben gemaakt is werkelijk uitstekend. Tot op heden, een van de beste koekenpannen waar ik ooit mee gekookt heb."
Ontdek meer professionele
Vincenzo Lebano
Vincenzo heeft van zijn passie voor koken zijn beroep gemaakt. Samen met zijn broer hebben ze het beste van de mediterrane keuken naar Milaan gebracht.
Ontdek meer professionele
Antonio Lebano
Antonio en zijn broer Vincenzo proberen de warmte en versheid van hun mediterrane keuken naar Milaan te brengen.
Haya Molcho
De Israëlische restauranthouder Haya Molcho verovert Europa. Ze vertrouwt volledig op Olav's unieke kwaliteit.