Vincenzo Lebano, Executive Chef in het Excelsior Hotel Gallia, is geboren in 1987 in Campania. Zijn liefde voor de keuken van zijn geboorteland bracht hem ertoe zijn passie te verdiepen door een hotelmanagementopleiding te volgen. Tijdens zijn opleiding heeft hij belangrijke ervaringen opgedaan bij La Torre del Saracino di Gennaro Esposito, 2 Michelin-sterren in Vico Equense (NA), San Pietro in Positano (SA), 1 Michelin-ster, Chalet d'Adrien in Verbier in Zwitserland, 1 Michelin-ster, Il Piastrino in Pennabilli (RN), 1 Michelin-ster en Da Vittorio dei fratelli Cerea, 3 Michelin-sterren in Brusaporto (BG).
Vincenzo verhuisde in de zomer van 2015 naar Milaan, waar hij zich bij zijn broer Antonio ging wonen. Hun filosofie is om een vleugje "mediterraan" naar Milaan te brengen, wat hun herinnert aan hun oorsprong. In elk van hun gerechten bieden de gebroeders Lebano Milanese klanten de versheid van mediterrane producten en traditionele gerechten.
"Elk type van koken wordt gemakkelijk te hanteren in Olav kookgerei."
Vincenzo heeft er altijd van gehouden gerechten te maken die een uitdaging vormen in de bereiding. Het bereiken van een goed resultaat in een complex gerecht is een bron van grote arbeidsvreugde voor een chef-kok. Dankzij Olav was alles gemakkelijker dan gewoonlijk, het koken was efficiënt en perfect: "De Olav pan is serieus en interessant, gemakkelijk voor alle soorten kookkunst, van pasta tot vis en vlees. Het is ook mooi om in de eetzaal te presenteren in het bijzijn van de eters".
Ontdek meer professionele
Roberto di Pinto
Roberto heeft altijd gekookt sinds hij een kind was met zijn moeder. Nu, na een lange carrière en 10 jaar in Milaan, probeert hij perfecte gerechten te maken en heeft hij Olav als trouwe bondgenoot.
Ontdek meer professionele
Antonio Lebano
Haya Molcho
De Israëlische restauranthouder Haya Molcho verovert Europa. Ze vertrouwt volledig op Olav's unieke kwaliteit.