10% de réduction sur votre première commande, sur tout le site !

Blogger en banketbakker

PERFORMANCE

Met zijn expertise als banketbakker en zijn 20 jaar ervaring in de voedingsindustrie, zijn fotografische vaardigheden en zijn enthousiasme voor lekker eten en goed koken, bereikt hij grootse dingen.

Ben Donath, geboren in 1980 in Potsdam, bracht zijn vroege jaren door in de voormalige DDR. Omdat er niet veel variatie was, moest Ben zijn creativiteit gebruiken om het verschil te maken. Op 16-jarige leeftijd ging hij in de leer als banketbakker. Daar ontdekte hij zijn passie voor koken en het bereiden van maaltijden. In de loop der jaren heeft hij met zijn vaardigheden een groot aantal keukens, van Michelin-sterrenrestaurants tot vijfsterrenhotels, gepassioneerd gemaakt.

Na twintig jaar in de culinaire industrie, is het hem duidelijk dat voedsel essentieel is voor het leven en dat het goed moet worden gedaan. Een eenvoudige rijstpudding verdient dan ook dezelfde aandacht als een luxe menu. Bovenal kookt hij met oog voor detail - en daarvoor houden we van hem!

Tijdens zijn reis ontmoette hij niet alleen veel chef-koks, maar begon hij ook zijn eigen stijl te ontwikkelen.

Ben en Olav

Bij Olav zijn we erg trots om samen te werken met Ben Donath. Door zijn expertise als patissier, zijn jarenlange ervaring en onze gemeenschappelijke passie voor lekker eten en lekker koken te combineren, kunnen we samen geweldige dingen bereiken!

www.eateryberlin.com/

 

Vind uw fornuis


Ontdek meer professionele

Jens Rittmeyer

De 'meester van de sauzen' Jens Rittmeyer heeft zich volledig toegelegd op de Noordse keuken. Met Olav slaagt hij perfect in de liefdevolle en zorgvuldige bereiding van zijn artistieke gerechten.

Ontdek meer professionele

Kim Wagner

Kim Wagner stelt nieuwe normen voor de beste Duitse keuken in haar restaurant Feinheit. Met Olav's betrouwbare kookgerei, kan ze voluit op het fornuis.

Paul Ivic

Paul Ivić zet zich in voor een duurzame levensstijl en stelt nieuwe normen voor de vegetarische sterrenkeuken. Olav is aan zijn zijde op zijn reis.