Restauranteigenaar en topkok

PERFORMANCE

Kim Wagner stelt nieuwe culinaire normen in haar Duitse restaurant Feinheit. Dankzij Olav's betrouwbare kookgerei, kan ze zich volledig uitleven in de keuken.

Vanaf het allereerste begin heeft Kim Wagner zich ten doel gesteld mensen gelukkig te maken met haar werk. Ze besefte al snel dat koken haar grootste passie was.

Zoals reeds vermeld, begon Kim als kind met koken door de recepten van haar moeder te mengen. Niemand had kunnen verwachten dat uit dat kleine gebaar een topkok geboren zou worden. Vandaag de dag is Kims moeder trots op de carrière van haar dochter als prestigieuze chef-kok en restauranthouder.

Kims kookcarrière begon in het Rüssels Landhaus in Naurath, waar ze een Michelinster kreeg. Hier ontmoette Kim haar huidige partner, met wie ze nu succesvol het restaurant Feinheit in Emmelshausen runt. Op het menu staan moderne gerechten die gemakkelijk te combineren zijn en waarvoor uitsluitend verse producten worden gebruikt. Kim Wagner en haar partner Etienne Weber verwennen hun gasten met verfijnde gerechten met Franse invloeden.

 

Kim houdt ervan om bijzondere producten uit te proberen en nieuwe creaties te ontwikkelen. Zij hecht niet alleen veel belang aan de smaak, maar ook aan het uiterlijk van haar gerechten.

Als ervaren restauranthoudster weet zij dat met schaarse pannen en potten de warmte niet gelijkmatig wordt verdeeld en dat daardoor uitdagende gerechten hun smaken niet tot hun recht laten komen. Daarom prijst zij de snelle, nauwkeurige en gelijkmatige warmteverdeling van onze Olav pannen.

"Ledereen ins ons team waardeert het lichtgewicht van deze pan!"

Kim Wagner

 

Kim eN Olav

Wij van Olav zijn blij dat we zo'n uitstekende en sympathieke partner als Kim Wagner hebben binnengehaald.

https://feinheit-emmelshausen.de

 


Ontdek meer professionele

Jens Rittmeyer

De 'meester van de sauzen' Jens Rittmeyer heeft zich volledig toegelegd op de Noordse keuken. Met Olav slaagt hij perfect in de liefdevolle en zorgvuldige bereiding van zijn artistieke gerechten.

Ontdek meer professionele

Haya Molcho

De Israëlische restauranthouder Haya Molcho verovert Europa. Ze vertrouwt volledig op Olav's unieke kwaliteit.

Paul Ivic

Paul Ivić zet zich in voor een duurzame levensstijl en stelt nieuwe normen voor de vegetarische sterrenkeuken. Olav is aan zijn zijde op zijn reis.