Danyel van den Bongard is, samen met zijn vrouw, trots eigenaar van Bib Gourmand Restaurant Danyel in Maastricht. Hij werkt het liefst met een Frans klassieke keuken, waarmee hij glimlachen op gezichten van gasten tovert.

Toen Danyel van den Bongard begon met koken was hij 14 jaar oud. Hij worden omschreven als een creatieve chef-kok die houdt van de Franse keuken en zich laat leiden door de beste ingrediënten. De passie en het plezier stralen er vanaf en wanneer hij werkt met zijn lievelingsproducten komt er altijd iets lekkers op tafel.

Danyel haalt zijn plezier voornamelijk uit de constante veranderingen en aanpassingen. Hij heeft nooit hetzelfde menu en haalt zijn plezier uit de mensen zien genieten van zijn werk. Het begon voor hem door koks op televisie te bekijken, wat hem aanspoorde om zelf ook te beginnen.

Voor Danyel kwam de echte Olav test tijdens het bereiden van zijn befaamde ganzenlever. Dit is Danyels favoriete gerecht, en dus was er geen betere manier om de Olav pan te testen dan op deze manier. Er is een nieuw 'speciaal pannetje' voor het bereiden van Danyels ganzenlever.

Ook het Olav koksmes doet wat hij moet doen in de keuken van Bib Gourmand Restaurant Danyel. Wij hopen nog lang onderdeel te mogen zijn van Danyels creaties in de keuken.

"Olav helpt gasten een avond op topniveau te beleven"

Danyel van den Bongard over Olav

Danyel en Olav

Samen streven naar plezier heeft Bib Gourmand Restaurant Danyel en Olav samen doen werken.

https://www.restaurantdanyel.nl/

@restaurant_danyel


Ontdek meer professionele

Simon Auscher

Topkok Simon Auscher hecht bij het koken veel belang aan de duurzaamheid en de lange levensduur van zijn keukengerei. Onze Olav producten en hercoatingservice maken dit mogelijk.

Ontdek meer professionele

Matan Zaken & Baptiste Bouland

De twee keukenvisionairs Matan Zaken en Baptiste Bouland hebben een origineel concept van een transparante keuken ontwikkeld. Met hun geweldige design sluiten onze Olav producten perfect aan bij dit concept.

Aldwin Beets

Aldwin Beets streeft ernaar zijn klanten vreugde te brengen met zijn buitengewone gerechten. Bij Olav willen we hem ook vreugde brengen met ons keukengerei.