Chef

PERFORMANCE

Fabio Titone is de chef-kok van het restaurant All'origine in Porta Romana, Milaan. De chef-kok ontdekte zijn passie voor de keuken dankzij zijn grootmoeder, een kokkin, die hem introduceerde in de wondere wereld van de gastronomie. Hij is een groot liefhebber van de vernieuwende keuken en zijn vroege carrière begon in sterrenrestaurants in Turijn. Daarna verhuisde hij naar Milaan, waar hij, na in een sterrenrestaurant te hebben gewerkt, in 2015 All'origine opende.

In zijn restaurant biedt Fabio zijn klanten een unieke ervaring, door de traditionele keuken te vernieuwen met bijzondere smaken, door te experimenteren tussen zoet en hartig en door speciale rooksoorten en infusies te creëren. Dankzij zijn verfijnde technieken slaagt de chef erin het gehemelte van zijn gasten elke dag weer te verrassen.

Olav's potten en pannen zijn onmisbare instrumenten geworden in de keuken van de chef. Innovatieve technologie zoals die van Olav zou alleen goed passen in de avant-garde keuken van Fabio Titone.

"Olav pannen en potten kunnen zowel professioneel als thuis gebruikt worden. Kwalteit is goed, waardoor je hem voor altijd hebt"

Fabio Titone, Chef Patron - All'Origine Restaurant

Ingredienti per 4 persone:

-

----
 
 

Ontdek meer professionele

Vincenzo Lebano

Vincenzo heeft van zijn passie voor koken zijn beroep gemaakt. Samen met zijn broer hebben ze het beste van de mediterrane keuken naar Milaan gebracht.

Ontdek meer professionele

Antonio Lebano

Antonio en zijn broer Vincenzo proberen de warmte en versheid van hun mediterrane keuken naar Milaan te brengen.

Haya Molcho

De Israëlische restauranthouder Haya Molcho verovert Europa. Ze vertrouwt volledig op Olav's unieke kwaliteit.