Spaanse chef

PERFORMANCE

Iker Erauzkin, chef-eigenaar van Espacio UMA, is van Baskische afkomst, studeerde in Parijs en is al meer dan 15 jaar nauw verbonden met de Catalaanse keuken. Niet alleen heeft Iker meer dan 20 jaar ervaring in de gastronomische sector, hij is ook de auteur van verschillende kook- en receptenboeken. Zijn restaurant heet Espacio UMA en is gevestigd in Barcelona. Daar kunt u proeven van zijn unieke en vernieuwende keuken, aanbevolen door de Michelingids 2021 en 1 Sun Guide Repsol 2021.

Espacio UMA biedt typisch Spaanse haute cuisine in een gezellige en aangename ruimte in het hart van Barcelona.

Iker's keuken volgt een eigentijdse en revolutionaire stijl, om al zijn klanten te verrassen en te bekoren. In de keuken van zijn restaurant gebruikt men niet alleen ingrediënten van hoge kwaliteit, maar beschikt men ook over de beste apparatuur om elke bereiding perfect en ideaal te laten verlopen. Olav is een bondgenoot en trouwe metgezel in Iker's keuken.

"Wij gebruiken alleen keukengerei met de beste materialen om perfect te kunnen koken, daarom hebben wij vertrouwd op de pannen van Olav".

- Iker Erauzkin op Olav.

In 2021 wordt Espacio UMA samen met Iker Erauzkin aanbevolen door Guía Repsol 2021 en Michelin 2021 als bewijs van hun kwaliteit en vaardigheden in het verrassingsproeverijmenu.

Ingredienti per 4 persone:

-

----
 
 

Ontdek meer professionele

Roberto di Pinto

Roberto heeft altijd gekookt sinds hij een kind was met zijn moeder. Nu, na een lange carrière en 10 jaar in Milaan, probeert hij perfecte gerechten te maken en heeft hij Olav als trouwe bondgenoot.

Ontdek meer professionele

Antonio Lebano

Antonio en zijn broer Vincenzo proberen de warmte en versheid van hun mediterrane keuken naar Milaan te brengen.

Haya Molcho

De Israëlische restauranthouder Haya Molcho verovert Europa. Ze vertrouwt volledig op Olav's unieke kwaliteit.