PERFORMANCE

Marc Somers is eigenaar van Marc Kookt. Hij was pas vijftien toen hij zijn eerste kookervaring op deed in het buurtrestaurant. Hier raakte hij steeds meer onder de indruk van wat er allemaal mogelijk is in de keuken.

Met Marc kookt is Marc een onderneming gestart die
Met Marc Kookt is Marc een onderneming gestart waarbij hij privédiners aanbiedt op locatie. Marcs doel is om de mensen een echt restaurantervaring te geven op een locatie naar keuze. Hij reisde jarenlang de wereld over, geleid door zijn smaakpapillen. Op verschillende continenten deed hij ervaring op die hij in z’n rugzak meenam naar zijn Limburg.


Duurzaamheid is iets wat bij Marc hoog in het vaandel staat. Zo vertelde hij dat hij zoveel mogelijk gebruik maakt van producten uit de buurt. Eenmaal in de keuken probeert Marc ook zo duurzaam mogelijk te werk te gaan door alles van het product te gebruiken, en zo min mogelijk weg te gooien.

De producten en visie van Olav sluiten mooi aan bij de kookprincipes van Marc. Hij benadrukt meermaals het belang van duurzaamheid in zijn keuken. Koper is het ideale materiaal voor hem omdat het de warmte het best geleidt en daarom viel de Olav pan in de smaak. De koperen onderdelen zorgen voor het geleidelijke goudbruin bakken van Marcs producten.


Ook het koksmes is geliefd bij Marc. Hij waardeert het lichte gewicht en de hoge kwaliteit van het materiaal. Door de accurate snijprecisie en het heft wat fijn in de hand ligt, snijdt hij de producten zeer fijn. Met onze producten kan Marc nog vele kook jaren vooruit.

"De Olav pan bakt rustig, geleidelijk en mooi goudbruin. En dat bevalt enorm!"

Marc Somers over Olav

 

Marc en Olav

Wij van Olav zijn blij dat we Marc Somers voor een samenwerking hebben gevraagd. Samen geloven we in duurzaamheid van hoge kwaliteit.

https://marckookt.com/

@marckookt


Ontdek meer professionele

Simon Auscher

Topkok Simon Auscher hecht bij het koken veel belang aan de duurzaamheid en de lange levensduur van zijn keukengerei. Onze Olav producten en hercoatingservice maken dit mogelijk.

Ontdek meer professionele

Matan Zaken & Baptiste Bouland

De twee keukenvisionairs Matan Zaken en Baptiste Bouland hebben een origineel concept van een transparante keuken ontwikkeld. Met hun geweldige design sluiten onze Olav producten perfect aan bij dit concept.

Aldwin Beets

Aldwin Beets streeft ernaar zijn klanten vreugde te brengen met zijn buitengewone gerechten. Bij Olav willen we hem ook vreugde brengen met ons keukengerei.