Nicky van den Beuken is al 7 jaar hoofdchef en eigenaar van restaurant Chez L'hêtre op de parade in Venlo. Met een brede glimlach verzorgt Nicky hier 5 dagen in de week zijn gasten met heerlijke gerechten en een leuke sfeer.

Waar Nicky zijn passie vandaan haalt? Geen dag is hetzelfde is het antwoord. Het constant bezig zijn met nieuwe gerechten en oplossingen verzorgen voor verzoekjes van gasten zorgt voor een nieuwe uitdaging elke dag. Deze passie is ook terug te zien tijdens het koken, waar met veel plezier in de keuken word gewerkt.

En waar begon het avontuur dan? Door op 12-jarige leeftijd te mogen helpen bij een cateringbedrijf ontstond de passie. Zo is Nicky begonnen met het maken van salades, en is dit uitgegroeid tot het wekelijks vol zitten van een eigen restaurant.

Nicky's lievelingsgerechten zijn goed en makkelijk klaar te maken met de producten van Olav. De Olav pan bakt mooi en geleidelijk het eten naar de juiste temperatuur. Ook is de pan van hoge kwaliteit en ligt hij fijn in de hand.

Ook het Olav koksmes beviel Nicky tijdens het voorbereiden van zijn gerechten. Buiten het mooie uiterlijk is het ook erg precies. Dit zorgt voor een optimale bereiding van gerechten in de keuken.

"Ik wil de mensen een fijne herinnering meegeven, die niet te vergeten is. En ik denk dat Olav hier alleen maar bij helpt"

Nicky van den Beuken over Olav

Nicky en Olav

Het ontvangst en de ervaring in Chez l’Hêtre zijn niets anders dan fantastisch te noemen. Samenwerken met Nicky zorgt voor leuke momenten.

https://chezlhetre.nl/

@chez_lhetre


Ontdek meer professionele

Simon Auscher

Topkok Simon Auscher hecht bij het koken veel belang aan de duurzaamheid en de lange levensduur van zijn keukengerei. Onze Olav producten en hercoatingservice maken dit mogelijk.

Ontdek meer professionele

Matan Zaken & Baptiste Bouland

De twee keukenvisionairs Matan Zaken en Baptiste Bouland hebben een origineel concept van een transparante keuken ontwikkeld. Met hun geweldige design sluiten onze Olav producten perfect aan bij dit concept.

Aldwin Beets

Aldwin Beets streeft ernaar zijn klanten vreugde te brengen met zijn buitengewone gerechten. Bij Olav willen we hem ook vreugde brengen met ons keukengerei.