PERFORMANCE

Patriek Doelen is, samen met zijn moeder en vinoloog Annaline Doelen, eigenaar van het wijnrestaurant Mes Amis in Maastricht. Patrieks passie komt niet alleen door het koken, maar door het staan in de keuken in zijn geheel. Zich eens aan het vuurtje verbranden en extra gas bij moeten geven als het druk is zijn dingen die het voor Patriek extra leuk maken.

Wijnrestaurant Mes Amis is een heus familie restaurant te noemen. Toen de ouders van Patriek 20 jaar geleden het restaurant begonnen, rolde Patriek er zo bij in. Dat beviel zo goed dat hij inmiddels al 5 jaar mede-eigenaar is. Het speciale aan wijnrestaurant Mes Amis is dat alle wijnen uit Belgisch-Limburg en Nederlands-Limburgs komen. De wijnen worden nauwkeurig gekozen en aangepast op het menu, zodat een etentje bij Mes Amis een onvergetelijke ervaring word.

Het bezig zijn in de keuken en het restaurant in mogen kijken om tevreden en blije gezichten te zien geeft Patriek veel energie. Ook af en toe langs de tafels lopen levert Patriek nieuwe motivatie en ideeën op. Op deze manier blijft het staan in de keuken leuk!

Het heft van het Olav koksmes word gewaardeerd door chef Patriek. De duurzame look en het fijne heft zorgen voor niks anders dan een prettige ervaring tijdens het gebruik.

Ook de Olav pan bevalt goed. Door het snelle warm worden zijn gerechten snel klaar. Dit zorgt voor meer gerechten en dus ook meer plezier.

"We kunnen sneller en beter door met de Olav pan, de gelijkmatige opwarming zorgt voor een goede hitte verdeling"

Patriek Doelen over Olav

Patriek en Olav

De samenwerking met wijnrestaurant Mes Amis en Patriek Doelen is erg fijn gegaan voor beide partijen.

https://www.mesamis.nl/en/

@wijnrestaurantmesamis


Ontdek meer professionele

Simon Auscher

Topkok Simon Auscher hecht bij het koken veel belang aan de duurzaamheid en de lange levensduur van zijn keukengerei. Onze Olav producten en hercoatingservice maken dit mogelijk.

Ontdek meer professionele

Matan Zaken & Baptiste Bouland

De twee keukenvisionairs Matan Zaken en Baptiste Bouland hebben een origineel concept van een transparante keuken ontwikkeld. Met hun geweldige design sluiten onze Olav producten perfect aan bij dit concept.

Aldwin Beets

Aldwin Beets streeft ernaar zijn klanten vreugde te brengen met zijn buitengewone gerechten. Bij Olav willen we hem ook vreugde brengen met ons keukengerei.